Keeshond hvalpe hos Kennel Wenkje


På denne side vil vi vise de hvalpe vi selv har haft, og også de hvalpe vores hanhunde har været far til. Billedet her er Wenkje's Jingo, knap 8 uger gammel 

For os er det vigtigt at de rigtige hunde bliver brugt i avlen, og de kuld vi henviser til på denne side, er nogle vi kan gå ind for på alle måder.

Vi har en meget stor Kees omgangskreds, så hvis du ønsker dig en hvalp og ikke finder den via denne side, så ring eller kom forbi. Vi kan altid hjælpe dig med at finde den rette hvalp enten her i Danmark eller fra udlandet.

Hvis du ikke har haft Keeshond tidligere eller du blot har lyst til at få genopfrisket hvor dejlige de er, inden du bestemmer dig endeligt, så er du altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe, og få en Kees-snak og møde vores voksne hunde.

Her kan du finde videre til vores egne kuld:

J KuldetL KuldetM KuldetO KuldetP KuldetQ KuldetS KuldetU KuldetV KuldetA Kuldet

Aktuelle kuld og parringer:
*****************************************************************************************************************

Det er ganske vist - Frosty skal være far i midten af oktober 2023 :-)
 

Hvalpene er født, så har de deres egen hjemmeside, hvor I kan se billeder af de nye små. Følg linket  her
Det blev et ønskekuld med flest tæver ;-)

Catch Driver's FrostyKeeshoo's Jasmin - Coco

Catch Driver's Frosty           og         Keesho's Jasmine

i daglig tale hedder de Frosty og Coco

Hvis I klikker på Frosty's billede, så vil I komme til Frosty's egen hjemmeside. 
På hans side kan I se billeder af ham fra hvalp til nu.
Mange af billederne er fra udstillinger, en deciplin vi nyder :-)

  

De har begge sundheden i top. Frosty og Coco har begge de bedste hofter (HD=A)  og begge de bedste albuer (AD=0) - og de er begge PhPt frie. 

Hvalpene bliver selvfølgelig født hjemme hos Per, og får hans flotte nye kennelnavn KeesStars.

I kan træffe Per på følgende mailadresse : per@tigteam.dk             eller via tlf.: +45 2087 5175.
Per Fredborg Sørensen
Spiren 3
9260  Gistrup

Vi samler på afstamninger indenfor vores dejlige race, og har godt 114.000 forskellige hunde registreret. Det gør at vi kan beregne indavlsprocenter og trække en 5 ledet stamtavle på de ventede hvalpe.
Frosty og Coco har en meget flot indavlsrocent på deres hvalpe, den første hund som findes i begge stamtavler optræder i 7. generation. Det betyder at hvalpene har en indavlsprocent på 1,5912% beregnet på 15. generationer. Hvis du vil se deres 5 ledede stambog, så kan du se den her Afstamning  og deres indavlsprocent kan du se  her .  

Hvis I har lyst til at se Frosty og få en Keessnak her i Vejle, så er i meget velkomne til at kontakte os, så vi kan lave en aftale.

Coco med hendes dejlige hvalpe 161023
 

******************************************************************************************************************
******************************************************************************************************************
                                                        

Omplacering af Keeshond:

Vi har oprettet en side hvor man kan få indrykket lidt hjælp til at få  omplaceret sin Keeshond, hvis man pludselig står i den siturtion at man er nød til at finde et nyt hjem til sin hund.

Lige nu er der ikke nogen Keeser som vi kender som skal ha' et nyt hjem, ellers ville der være et link her ;-) 


Ved køb af hvalp hos os, gælder følgende:

Hvis du bor i Danmark eller tæt på grænsen, regner vi med at du besøger os inden et køb kan komme på tale. Hvis du ikke har haft Keeshond før, er vigtigt at du møder de voksne hunde inden du bestemmer dig endeligt for racen. Hvis du bor meget langt væk, så vil det absolut være en fordel hvis du kender nogle af vores mange Keesvenner som kan 'sig god for dig'. 

Du vil altid være velkommen til at besøge hvalpen under opvæksten, det vil både være godt for dig og for hvalpen. Vi skal nok sørge for at tage en masse billeder som du vil få med når du henter den.

Hvalpe fra os skal leve som familiehunde, vi ønsker ikke at sælge hvalpe som er anvist til løbegårde døgnets 24 timer. Hvalpene vil leve sammen med os og deres forældre inde i vores stuer under opvæksten.

Det er vigtigt du har tænkt over hvorfor du ønsker hund,  om du har den tid der skal til for at ha' hund og hvordan du vil forholde dig til træning, ferie og den slags.

Hvalpen vil være

Vi sørger for medlemskab af Spidshundeklubben, så du kan følge med i aktiviteter og informationer om racen.

Vi fodrer vores hunde med Eucanuba, og det er også det vi anbefaler hvalpen lever af. Hvalpen vil få en madpakke med til den første tid.

Du skal sørge for at 

Det vil glæde os meget hvis du vil udstille hvalpen, men det er ikke noget krav. Vi vil meget gerne hjælpe dig hvis du ønsker det. Det er en meget sjov disciplin og selve dagen kan betragtes som en skovtur, hvor du møder andre Keesejere.
Vi selv nyder samværet og konkurencerne, og hjælper jer meget gerne igang.

Vi anbefaler at du og hvalpen deltager i et hvalpemotivationskursus. Vi vil anbefale et DKK eller DcH kursus. Det er vigtigt at kurset kører efter belønningsmetoden da en kees skal behandles kærligt. Når hvalpen bliver større, så anbefaler vi rallie lydighed, det er lige noget som passer en Kees's temperament.

Hvis du af en eller anden grund ikke har mulighed for at beholde hvalpen, vil vi meget gerne hjælpe med at finde et nyt hjem til den.

Økonomi og kontrakter

Vi benytter Dansk Kennelklubs købekontrakt til familiehunde, hvor den eneste tilføjelse er at hvalpen skal HD/AD fotograferes mellem 18 og 24 måneder. Det er vigtigt at fotograferingen bliver foretaget af en dyrlæge som har erfaring med HD/AD fotografering. Vi ønsker alle hvalpene bliver fotograferet, så vi kan følge med i hvad de forskellige kombinationer indeholder.

Når hvalpen er gammel nok vil vi betale for både HD/AD fotograferingen samt offentliggørelsen via Dansk Kennelklub. Du skal blot sørge for at bringe hunden til vores dyrlægen, så sørger vi for resten. 
Hos mange dyrlæger var prisen 2.500,00 Dkr. i 2011 og selve bedømmelsesgebyret er på 500,00 Dkr. Vi ønsker ikke at pålægge vores hvalpekøbere denne merudgift og vi vil være sikre på at fotograferingen foretages.


Her kan du finde videre til vores hanhundes afkom:

Wenkje
Bongo
Climber

Rocky

Frosty
Her finder du vores eget J-,L-, M- og O kuld
samt
kuldet hos kennel Lyckovallen,
kennel 'Alten Nierstal',
kennel 'Lütt Wisch Hus'
kennel 'Kezenhoeve'
kennel 'Bergareds'
Esland
kennel 'Catch'

Her finder du vores eget
V-kuld se hvalpene her
A-kuld se hvalpene her
Out of the Sea se hvalpene her
V-kuld se hvalpene her
samt
KeesStars - se hvalpene her
,

 


 J-Kuld Rocky og Danja 

Selvom vi har haft Kees siden 1985, så har vi pt kun haft et kuld hvalpe, nemlig vores dejlige J-kuld hvor Wenkje's Jingo, Wenkje's Jason og Wenkje's Janus blev født den 26. september 2008.

Nedenfor kan du se nogle billeder af vores første kuld, allerførst skal du dog se de stolte forældre, for det er jo sådan de voksne kommer til at se ud.

Rocky her fotograferet ultimo 2008  Danja her fotograferet foråret 2008

De stolte forældre er DKCH Thistledees Canadian Rockies (Rocky)             DKCH  KLBV08 Danja von der Lärchenhöhe (Danja).

Billeder og andre oplysninger fra Rocky og Danja's J kuld


Danja med de 3 fra J-kuldet


 


L-Kuld Rocky og Danja

Den 31. marts 2010 fik Danja 5 dejlige hvalpe. Fødslen gik over al forventning. Kl. 07.00 hoppede hun op i fødekassen og kl. 09.13 kom den sidste.

Da den 5 hvalp var født, lagde Danja sig tilfreds tilbage, og nød sine hvalpe. Vi har klar over der ikke kom flere, og nød de 5 i fulde drag. Alle var vejede og kendetegn noteret og alle suttede veltilfreds. De var meget ens, så der skulle virkelig kigges omhyggeligt på de enkelte tæer for at finde nogle hvide hår, som kunne adskille den ene fra den anden.

Rocky havde under hele fødslen, siddet udenfor stuedøren. Han var godt klar over han skulle være stille og at han nok skulle få lov at kigge lidt senere.

Nu har de alle fået deres navne, og drengene kom til at hedde Wenkje's LilleGustav og Wenkje's Lord of the Rings mens pigerne kom til at hedde Wenkje's Lucca, Wenkje's Luna og Wenkje's Lutje. 

De stolte forældre, her fotograferet 25. marts 2010

                  Thistledees Canadian Rockies (Rocky)               Danja von der Lärchenhöhe (Danja).

Rocky den 25. marts 2010        Danja den 25. marts 2010

Billeder og andre oplsyninger fra Rocky og Danja's L kuld


Danja 2 timer efter fødslenM-Kuld Rocky og Danja

Den 26. april 2011 fik Danja 7 dejlige hvalpe - 4 hanhvalpe og 3 tævehvalpe. Fødslen gik over al forventning. Kl. 08.00 lagde hun sig op til Lene, blev fulgt hen til fødekassen og kl. 08.02 blev den første hanhvalpe født. Derefter kom de slag i slag, og kl. 11.20 kom den sidste.

Efter de 6 første var født, håbede vi egentlig der ikke kom flere - men den sidste hanhvalp var nu ikke mindre velkommen.

Vi fik skiftet underlag, og Danja og de 7 nyder virkelig tilværelsen. Alle havde fået noget at drikke undervejs, men her hvor de alle 7 ligger der - er der bare en utrolig ro og Danja nyder det til fulde.

Alle er vejet og kendetegn noteret og alle suttede veltilfreds. De var meget ens, så der skulle virkelig kigges omhyggeligt på de enkelte tæer for at finde nogle hvide hår, som kunne adskille den ene fra den anden. Men indtil videre håber vi at undgå halsbånd.

Rocky havde under hele fødslen, siddet udenfor stuedøren. Han var godt klar over han skulle være stille og at han nok skulle få lov at kigge lidt senere.

De har fået deres navne, og drengene hedder Wenkje's Marlo, Wenkje's Marki, Wenkje's Malik, Wenkje's Messi og pigerne hedder Wenkje's Minka, Wenkje's Mischa og Wenkje's Mirka.
-

De stolte forældre, her fotograferet 25. april 2011

                  Thistledees Canadian Rockies (Rocky)               Danja von der Lärchenhöhe (Danja).

Rocky den 25. april 2011        Danja den 25. april 2011

Billeder og andre oplsyninger fra Rocky og Danja's M kuld


Danja 1 timer efter fødslenO-Kuld Rocky og Danja

Den 16. april 2013 fik Danja 7 dejlige hvalpe - 4 hanhvalpe og 3 tævehvalpe. Fødslen gik over al forventning. Kl. 04.20 lagde hun sig op til Lene, blev fulgt hen til fødekassen og kl. 04.30 blev den første hanhvalpe født. Derefter kom de slag i slag, og kl. 06.58 kom den sidste.

Det var helt utroligt, efter fødslen gik det op for os at Danja havde født hvalpene i nøjagtig samme rækkefølge som sidst - først to hanner, så en lille pige, så en dreng, 2 piger for så at slutte med en dreng. Det er selvfølgelig et tilfælde, men et af de sjove af slagsen.

Da nr. 7 var kommet lagde Danja sig tilfreds ned, og lod alle hvalpe komme til mælkebaren. Det var så roligt at de første billeder faktisk blev taget inden de fik sikftet underlag....

Under fødslen havde vi registreret at der alene var lidt hvide har på de to første hanners bagpoter, så vi gruede for at kende forskeld når vi skulle mærke dem. Vi besluttede at få Danja og hvalpe kontrolleret af dyrlægen inden mærkningen gik igang.

Dyrlægen havde kun positive ord at sige til både Danja og alle de 7 små ;-))

Vi blev nød til at veje dem alle igen for at finde ud af hvad nummer de skulle ha'. Vi har aldrig tænkt over det før, men der var 'stor' forskeld i vægten på en lille våd nyfødt hvalp og så en 4 timer gammel tør hvalp. Men det lykkedes, for de vejede jo heldig vis nogenlunde det samme i forhold til hinanden.
Der er simpelhen ikke nogen synlige forskelle på de 4 af hvalpene bortset fra at 2 er hanner og 2 er tæver.

Efter det sidste kuld, hvade vi forberedt os på noget sådan kunne ske, så vi havde indkøbt mange forskellige faver neglelak !
Nr. 1 blev Blå han, nr. 2 blev Brun han, nr.3 blev Rød pige, nr. 4 blev Lilla han, nr. 5 blev Orange pige, nr. 6 blev Hvid pige, og nr. 7 blev Grøn han

Vi håber at neglelakken kan holdes vedlige indtil de må ha' de små hvalpehalsbånd på. 

Rocky og Mischa hodt hinanden ved selskab under hele fødslen - specielt Mischa støjede lidt, hun kunne ikke forstå hvad der foregik. Efter fødslen kom de ind i stuen, og kiggede ind til Danja og hvalpene. De skulle dog ikke kigge for læge før Danja bad dem venligt, men bestemt - at gå videre....

På deres et uges fødselsdag, er de blevet registreret i Dansk Kennel Klub, og hannerne hedder Wenkje's Obelix, Wenkje's Opal, Wenkje's Orix Aske, og Wenjke's Oskar - tæverne hedder Wenkje's Odet, Wenkje's Oline og Wenkje's Olivia.

De stolte forældre, her fotograferet 25. april 2011 - der skal nok komme et nyere billede af dem. Det af Danja og hvalpene er her fra 2013.

                  Thistledees Canadian Rockies (Rocky)               Danja von der Lärchenhöhe (Danja).

Rocky den 25. april 2011        Danja den 25. april 2011

Billeder og andre oplsyninger fra Rocky og Danja's O kuld


Danja 1 times tid efter fødslenP-Kuld Wolfi og Mischa

Den 15. maj 2014 fik Mischa sit først kuld - der er 3 hanhvalpe og 3 tævehvalpe. De er fuldstændig ens og alle gennemfarvede, selv her dagen efter kan vi ikke finde hvide tær eller små brystpletter.

Vi var selvsagt rigtig spændt på hvordan Mischa ville klare fødslen, men der var slet ingen problemer. Hun blokkede op i løbet af dagen, og kl. 13 målte vi hendes temperatur, og den var 36,8. Allerede kl. 18.20 kom den første hvalp og kl. 21.53 var den sidste født. Mischa virkede slet ikke spor overrasket over hvad der foregik, og hun sørgede fint for alle hvalpene kom godt ind i denne verden.

De første 2 hvalpe var piger, så fulgte 3 drenge og sidst kom den 3. pige. Hun kom knap 2 timer efter nr. 5. Det var rigtig tydeigt da den sidste pige var kommet, at nu kom der ikke flere. Mischa lagde jeg veltilfreds ned og slappede af mens hun engang imellem lige nussede de små lidt.
Alt var gået godt, og vi kontaktede dyrlægen bededags morgen. Underligt det altid skal være på helligdage ;-)) Dyrlægen havde kun positive ord at sige til både Mischa og de 6 små. 

Rocky og Danja hodt hinanden ved selskab under hele fødslen - Danja har syntes det var helt forkert at hvalpekasse og alt ting blev fundet frem, og hun ikke følge det var til hende. Vi var spændt på hvordan Danja ville reagere, og var forberedt på hun måske ikke ville acceptere at det ikke var hendes hvalpe, men det er gået så fint. Allerede om morgenen efter fødslen kom Danja og Rocky ind i stuen, og det var lige som den mest naturlige ting i verdenen at det er Mischa's hvalpe. Danja reagere lidt hvis en af hvalpene piper, men ellers er alt roligt ;-)

'De 6' kommer til at hedde Wenkje's Partu, Wenkje's Pasha, Wenkje's Pashio (drengene) og Wenkje's Peanut, Wenkje's Puella, Wenkje's Puk (pigerne).

De stolte forældre,

Wolfi efteråret 2013
 
Seawind's Silver Sea Wolf
Mischa april  2014

Wenkje's Mischa

Billeder og andre oplsyninger fra Mischa og Wolfi's P kuld


Mischa med hvalpene lige efter den sidste er født
Q-Kuld Wolfi og Danja

Den 25. april 2015 fik Danja 5 dejlige hvalpe - 2 hanhvalpe og 3 tævehvalpe. Fødslen gik over al forventning. Kl. 03.40 lagde hun sig op til Lene, blev fulgt hen til fødekassen og kl. 03.52 blev den første hanhvalpe født. Derefter kom de slag i slag, og kl. 06.14 kom den sidste.

Den første der kom var en pige, derefter kom de 2 drenge og sidst blev det 2 piger. De er alle utrolig flotte i farverne og næsten helt ens i størrelsen.

Danja var scannet, og der havde dyrlægen sagt de mindst var 5 men der kunne ogå være 7. Men da de 5 var født lagde Danja sig tilfreds tilage, og nød sine hvalpe.

Bjarne har bygget en ny fødekasse hvor der er rigelige plads til både Danja, hvalpene og Lene ;-)
Her efter fødslen, nyder Danja virkelig meget den gode plads. Der er ingen risiko for at en af hvalpene kommer lidt i klemme, der er rigtig god plads ved mælkebaren, som er åben hele tiden.

Dyrlægen havde kun positive ord at sige til både Danja og alle de 5 små ;-))

Der er simpelhen ikke nogen synlige forskelle på de 5 af hvalpene bortset fra at 2 er hanner og 3 er tæver og så en meget lille forskel på vægten. Så vi skal ha' dem alle mærket her søndag så vi kan holde styr på hvem der tager hvad på.

Vi håber at neglelakken kan holdes vedlige indtil de må ha' de små hvalpehalsbånd på. 

Rocky og Mischa hodt hinanden ved selskab under hele fødslen - men denne gang var der ingen uro. De tog det helt roligt begge to. Efter fødslen kom de ind i stuen, og kiggede ind til Danja og hvalpene. De skulle dog ikke kigge for læge før Danja bad dem venligt, men bestemt - at gå videre....

Hvalpene skal hedde Wenkje's Q<et eller andet> ikke noget nemt bogstav, men det skal nok lykkedes at finde gode navne...

De stolte forældre,

Wolfi efteråret 2013
 
Seawind's Silver Sea Wolf
Danja 18. april 2015

Danja von der Lärchenhöhe

Billeder og andre oplsyninger fra Wolfi og Danja's Q kuld


Danja lige efter den 5. er fødtS-Kuld Odin og Mischa

Den 12. marts 2017 fik Mischa 5 skønne hvalpe - 2 hanhvalpe og 3 tævehvalpe.
Fødslen gik rigtig godt, også selvom de alle sammen blev født baglæns.....

Lørdag aften faldt temperaturen til 36,9 og opblokninen kom igang. Mischa tog det hele roligt, og kl. 12.40 søndag kom de første små veer. kl. 12.52 så den første han dagens lys. En stor dejlig en, derefter kom en tæve, en han og sidst 2 tæver. Kl. 15.31 var den sidste født.

Mischa og de 5 små har det alle godt, og dyrlægen har væet dem alle igennem, SUPER kuld - 'de ligner flere dage gamle hvalpe, så meget har de allerede spist' - og han har ret. Mischa elsker sine hvalpe, og de ligger og hygger og putter hele tiden.

Vi har været lidt spænt på hvordan de andre hunde ville byde de små velkomne, men det er gået rigtig fint. Rocky, Danja og Quinie var i vores brykkers indtil  fødslen var godt overstået, og de sagde ikke et 'vov' :-) Vi  valgte at lade Mischa slappe helt af med de små til her mandag morgen, så fik de 3 lov at komme ind i stuen igen. Specielt Danja og Quinie skulle over i Mischa's hjørne, hvor de stille og roligt fik at vide de skulle holde sig væk - de var ikke i tvivl om Mischa mener det !!!

De stolte forældre, to hunde som var forelsket ved første blik :-)

Wolfi
 
Kees God of The North Odin
Mischa

Wenkje's Mischa

Billeder og andre oplsyninger fra Mischa og Odin's S kuld


Mischa med hvalpene lige efter den sidste er født
U-Kuld Sven og Mischa

Den 17. marts 2019 fik Mischa 6 skønne pingviner - 6 hanhvalpe
Fødslen gik rigtig godt, 4 forlæns og 2 baglens 

Søndag mogen var temperaturen 36,5 og opblokninen var igang, selvom det ikke hverken kunne ses eller høres. Mischa tog det hele roligt, og kl. 12:08 kom de første små veer. kl. 12;16 så den første han dagens lys. Derefter kom drengene en efter en og den sidste blev født 14:20.

Mischa og de 6 små har det alle godt, og dyrlægen har væet dem alle igennem, SUPER kuld - 'de har alle spist, og er fine og runde' - og han har ret. Mischa elsker sine hvalpe, og de ligger og hygger og putter hele tiden.

Vi glæder os til dette kuld - og tæller på knapper - skal vi stoppe med hvalpe, og beholde en han eller hvad skal vi .......

De stolte forældre, to hunde som var forelsket ved første blik :-)

Sven
 
Showtyme Admirall The Mighty Sven
Mischa

Wenkje's Mischa

Billeder og andre oplsyninger fra Mischa og Sven's Pingviner  U kuld


Mischa med hvalpene lige efter den sidste er født

V-Kuld Frosty og Silke

Den 22. februar 2020 fik Silke 5 skønne hvalpe - 4 hanhvalpe og 1 tævehvalpe.
Fødslen gik rigtig godt, og Silke viste lige hvad hun skulle. Det er facinerende at se sådan en førstegangsfødende tæve vide alt hvad der er vær at vide om den slags.

Lørdag moren var temperaturen til 37,4 så  selvom Silke ikke ønskede morgenmad fattede vi ikke mistanke. Men efterhånden som formiddagen gik, var der ikke tvivl. Silke ville føde i løbet af dagen. Og det var sådan det blev. Silke fik den første dreng 16.15, og sluttede af med pigen kl. 19.20. Alt forløb godt.

Silke og de 5 små har det alle godt, og dyrlægen har væet dem alle igennem, SUPER kuld - 'de er store og fine alle sammen'. Silke elsker sine hvalpe, og de ligger og hygger og putter hele tiden.

Vi har været meget spænte på hvordan det gik. Silke havde taget 4 kg på, og det ville svare til 6-8 hvalp hvis vi kiggede på  de tidligere kuld vi har haft. Men det var bare fordi de var lidt større end vores hvalpe plejer at være. Den første vejede 265 gram, og de øvrige var alle over 300 gram. Normalt plejer vi at ha'  et par stykker over 300 gram og resten under. Men der var ingen grund til bekymring, Silke fødte dem alle 5 uden problemer :-)


     Her de stolte forældre
Catch Driver's Frosgty
 
Catch Driver's Frosty
Wenkje's Silke

Wenkje's Silke

Billeder og andre oplsyninger fra Silke og Frosty's V kuld


Silke med de 5
A-Kuld Frosty og Moxie

Den 28. maj 2022 fik Moxie 8 skønne hvalpe - 5 hanhvalpe og 3 tævehvalpe.
Fødslen gik rigtig godt, også selvom selve opblokningen tog laaaannnnngggg tid. Da Moxie var klar, fik hun 3 presseveeør og vupti den første hvalp var født. Moxie viste lige hvad hun skulle. Det er facinerende at se sådan en førstegangsfødende tæve vide alt hvad der er vær at vide om den slags.

Torsdag aften faldt Moxie's temperatur til 36,6 og vi forventede hvalpe indenfor et døgn - formentlig langt tidligere, men ak - Moxie ville det anderledes :-)
Moxie ønskede ingen mad fra torsdag aften - det eneste vi kunne logge i hende var leverposteg og senere fed jurgurt med pærre og banan.... utrolig hvad de kan finde på de hundepiger.....
Tiden gik, og det blev fredag eftermiddag, og ingenting så ud til at ske.... 
Moxie tog det med ophøjet ro, og sov og slappede af - ja lige indtil kl. blev 00;02 natten til lørdag, der fik hun sin første præssewe og allerede få minutter senere var den første hvalp født. De første 6 tog ingen tid - så var der ca. 1,5 times pause hverefter de sidste hvalpe blev født. Hele fødslen var godt overstået kl. 03;50 lørdag morgen - super godt gået af Moxie.

Moxie og alle hvalpene var til kontrol hos dyrlægen lørdag morgen, og alt var super flot. Selv om de er mange, har de alle
en god størrelse. Dern mindste var 235 gram og den største var 317 gram. Super vægte :-) Men den sjoveste vægt er alligevel at Moxie vejer nøjagtig det samme nu som da hun blev parret.


     Her de stolte forældre
Catch Driver's Frosty
 
Catch Driver's Frosty
SamoyKees Happy Polar Dawn - Moxie

Samoykees Happy Polar Dawn

Billeder og andre oplsyninger fra Moxie og Frosty's A kuld


Moxie med hvalpene efter der lagt rent på