Keeshonddag 2015Dagens indtryk set med kennel Wenkje's øjneDejlig hvalpeleg


Hvilken dag ! der var rekord tilmelding både hvad angår hunde og mennesker, så vi besluttede at flytte det hele ud på marken, så der var mere plads og rum ;-)
Vi var knap 40 mennesker og godt 20 hunde !!!

For en gangs skyld var vi ikke bagud, teltet var sat op dagen før, og stole - borde - griller og alt andet 'gøjl' var flyttet ud på fladvognen. Vi havde valgt at læsse det hele på fladvognen, og køre det derud med traktoren.

Da alt var stillet klar, kørte traktor og vogn ned på  gårdspladsen - klar til at køre alle jeres ting derud. Vi skulle nemlig gå en tur på markerne inden vi slap alle løs !

Det gik fint. Efterhånden som alle kom, fik vi læsset vognen og samlet hundene på vores vædermark. Der var en del gø'en og hilsen på, og hundesnakkken gik fint.

I 2014 gik vores gårtur ind gennem skoven, men der er simpelthen så ujænt at ikke alle kan være med, og det er ikke OK - så i år gik turen ned over markerne. Vi har fået indhegnet ca. 5 ha, så turen endte der. Det er flot at se så mange mennesker og hunde.

Efter turen, var alle rystet sammen og der var ingen 'uvenskkab' mellem hundene, så vi besluttede at de kunne få lov at løbe løs. Der var et par stykker hannerne som gave lidt problemer - men alle problemerne var heldigvis af den kærlige slags. Det betød at enkelte hanner måtte i snor engang imellem, så de yndige Keespiger kunne få fred ;-)

Her nedenfor er lidt billeder som fortæller lidt om dagen, håber I nyder dem ;-)Grillerne var ved at være klar

Stemningog kødet blev lagt på :-)

og mændene var ved at gøre klar


hygge og snaksamme vej

Skønt ! 


Vandskålene var i høj kurs !
Far og søn - Granie og Rocky

Granie og RockyGrani (Rocky søn)
 fdf

Hvalpe leg

fdafa

katten efter musen

a

faadfdadfa


fsadf

fdsfs

Wenkje's Puk
fdfdas

ffa


Efter hvalpeleg - skal der afkøling til

Danja's ynglingsstilling - her sammen med Gorm og Nete

Danja og GormVi havde en skøn dag, og vi fik også 'leget' lidt med lidt sping og slalum - som Susanne havde lånt os. Detsværre har vi ikke nogen billeder derfra.