Diana og Mortens Bryllup 
31. december 2014

Vi her på gården mener bestemt vi har vundet i svigerdatterlotteriet ;-)

både du Diana og dine børn Fredrik og Melissa er det bedste vi kunne forestille os
i vores lille familie - velkommen til alle 3

Vores dejlige svigerdatter samt Frederik og Melissa2

 

Kort tid før julen 2014 kom Diana og Morten ned fra første sal meget sidst på aftenen. De havde noget de lige ville tale med os om. Der var lidt renden frem og tilbage og jeg var nødt til at be Morten løfte sløret for om det var 'godt eller skidt' - og det var godt sagde han ;-)

Da vi alle 4 var samlet i stuen fortalte de, at de havde besluttet sig for at gifte sig 3. januar 2015. Stor glæde var der i vores lille hjem. 
En flaske blev fundet frem, så det kunne fejres på behørig vis.

Et par dage efter blev det besluttet at den 3. januar var for langt ude i fremtiden, så det blev rykket til den 31. december 2014. Og så blev der travlhed i det lille hus.

Hvordan skulle det fejres, hvad skulle Diana ha' på af kjole - ja og en masse andre ting.

Julen blev holdt på rigtig julevis, men så stod der planlægning på skemaet. Her i Jylland er der tradition for æresport, så det skulle selvfølgelig også til. 

Dianas mor Connie og jeg (Lene) fik sammen planlagt æresporten. Connie skaffede en masse juletræer og selve rammen der skulle holde æresporten. Skiltet blev skrevet af Dianas far Erik. Bjarne og jeg klippede gran så Connie og jeg 'bare' skulle sætte det sammen....  - Connie og jeg var ude og købe blomster, og derefter blev æresporten til. Bjarne fik så fornøjelsen tidlig om morgenen at sætte den op.

Connie igang med at binde æresport  Lene igang med at binde æresport  Roser til æresport  Det færdige resultat 30 minutter før Diana kom hjem....  Bjarne sætter de sidste skruger i, så den forhåbentlig bliver stående  Det færdige resultat - inden de Diana og Morten stod op

Det lykkedes faktisk at ha' godt 20 juletræer liggende, og få bundet og opsat æresporten uden der blev fattet mistanke. Eneste problem fra aftenen før, hvor Diana kiggede efter roserne til brudebuketten, der måtte jeg lige sikre mig hun ikke rendte over i garagen....
De opdagede faktisk først æresporten kort tid før vi tog afsted til rådhuset :-)

Om morgenen skulle vi nå rigtig meget, al maden skulle forberedes så meget som muligt - det var en ting, som Bjarne primært tog sig af !

Men noget rigtig vigtigt, der skulle laves brudebuket og laves små buketter til bordet. Det var rigtig sjovt.

Diana og jeg tog fat på denne blomster del, så snart Diana havde fået øjne :-) 
Aftenen før manglede vi 'grønt' til buketten, og vi fik den ide at købe en fredslilje og 'plyndre' den for blade. Ingen af os har prøvet at lave sådan noget før, og pludselig stod vi med et silkebånd som ikke kunne afsluttes - og hvad gør man så ? jo man finder synålen frem, og syr det fast - faktastisk som man kan få ideer når nøden er stor....

Diana udvælger roser  Dyb koncentration !!    det færdige resultatdet færdige resultat

Jeg syntes vi slap rigtig godt fra det - og fredsliljen, den står fortsat i fin blomst hen i midten af januar, så den overlevede indgrebet....

Diana og jeg hentede børnene, og kørte til Rådhuset. Det gamle Rådhus i Vejle, er en hyggelig gammel bygning, som fint var ramme omkring bryllupet ;-)
Vi benyttede chancen til at tage en masse billeder, og her er lidt af dem vi gerne vil dele med jer.

Diana venter på om Morten nu dukker op  Morten på vej til Rådhuset  

Diana med sine 2 søstre  Vorea familie på vej  Diana og Morten hilser og hilser 

Og så selve vielsen. For os var det første gang vi var på et rådhus, og vi havde forventet noget lidt køligt og meget hurtigt. Men det må jeg sige, det var en rigtig positiv oplevelse. Sonnie læsete ritualet op på bedste måde. Det blev gjort i meget hyggelige omgivelser i byrådsalen, og det var lige nøjagtig så højtideligt som vi på nogen måde kunne ønske os.

Her er lidt billeder fra selve vielsen

Selve vigelsen 

selve vigelsen  Sonnie læser ritualerne op  Vi kan ikke få nok  Dianas far, mor og Melissa høre på

Spændingen var udløst, og vi er blevet en 'fru Wohlfahrt' mere i familien :-) Vores del af familien er 'lidt gal' på mange områder, og mon ikke vores nye 'fru Wohlfahrt' følger sig godt tilpas ?

Diana i set Es :-)  Søde ikk'

Efter selve vielsen skulle Diana og Morten underskrive de officielle papirer, og Bjarne og jeg skulle bevidne det hele. Det ville vi selvfølgelig meget gerne. Spændt var vi, ville Diana nu kunne huske sit nye efternavn, og ville hun huske at stave rigtigt ?

Diana venter på papirerne, hvor hun skal skrive under som 'Diana Wohlfahrt' for første gang  Så er der gang i det nye efternavn for første gang  Det skal gøres med omhu ;-)  Så er det Mortens tur, vi ved han er virkelig stolt og glad  Så er det min tur  Og så er det Bjarnes tur  

Men det her er nu bedre end underskrifter

Selvfølgelig kunne Diana begge dele, der blev skrevet under på den mest naturlige måde overhovedet, med 2 H'er og det hele ;-) 

Efter alt det højtidelige, fik Sonnie arrangeret billedtagning. Hun gav masser af tid, og hjalp også med at tage billederne - flot flot og tak for hjælpen.

Diana, Morten + forældre  Diana, Morten, Frederik, Melissa og 'de gamle'


Og så til alle billederne efter vielsen - der blev taget rigtig mange, men her er et lille udpluk !

Smukke ikk' ?  det får aldrig ende med disse billeder  hygge hygge  

Melissa og Frederik  Jørgen, Birgit, Morten og Diana  Birgit, Jørgen, Morten, Diana

Da vi kom ud fra Rådhuset, var Diana's kollegaer mødt op. De stod med de største grydesker og piskeris jeg nogen sinde har set !   :-)

           

Nogle af vennerne og familien  Lidt til fuglene.....


Som I kan se var der ingen fugle som gik sultne i seng her i Vejle nytårs aften 2014 !!!!

Så gik turen hjem, hvor vi havde samlet den aller nærmeste familie og Mogens og Bente - vores venner som vi altid holdet nytårs aften med. Mogens og Bente havde lovet at være 'husalfer' og det gik rigtig fint - stor tak til dem, det betød rigtig meget for os at kunne deltage det meste af tiden sammen med alle andre i familien.

Nyd de bedste af vores billeder hjemmefra denne dejlige dag :-)

            
 
                   Erik og Conni - Diana's far og mor  
Erik og Diana med en flot buket fra Hanne og Ejner  tænker på aberne ???