Rocky og Roxette's Y-kuld - Y** vom Alten Nierstal
født 12. april 2010

Åben forsiden på Engvang, Kennel Wenkjes hjemmeside www.engvang.info

Den 12. april 2010 blev Rocky far for fjerde gang. De var Roxette vom Alten Nierstal som fødgte ham 6 dejlige hvalpe - 3 drenge og 3 piger.

Vi syntes det er en meget spændende kombination med noget af vores gamle Wenkje's blod i sig. Roxette bedstemor er Anka Wolf vom Tangstedterforst som er fra Wenkjes sidste kuld og har Bongo von der Lärchenhöhe som far. Bongo von der Lärchenhöhe har vores egen Bongo som morfar og dermed Wenkje som oldefar. 

Det bliver meget spændende om man kan se slægtskabet tydeligere på disse hvalpe, end på hvalpene med Prisma (Lohamras Prisma Primadonna) som er udenfor vores linier. En del af baggrunden i Roxette er den samme som i vores egen Danja.

Der er en indavlsprocent på 2,4894 % beregnet på 15. generationer. Hvis du vil se deres 5 ledede stambog, så kan du se den her Afstamning  og deres indavlsprocent kan du se  her .

Både Rocky og Roxette har de allerbedste hofter, og de er begge testet negative for PhPt.

Vi vil bringe billeder her på siden efterhånden som vi får dem, men vi vil meget gerne henvise til Hans-Willi & Ursula Meyer hjemmeside:  vom-alten-nierstal.de , der kan du læse mere om denne kennel, og selvfølgelig også se de nyeste billeder. 

Roxette bor i Tyskland, men ikke længere nede end det sagtens kan lade sig gøre at få en hvalp derfra. Vi forsøger at få planlagt et besøg mens hvalpene er små.

Vi har talt med Ulla, og hun kan fortælle at der mulighed for specielt en hanhvalp af denne kombination, hvis du skulle være interesseret. Ulla taler Engelsk og selvfsølgelig også Tysk. Hvis du vil have hjælp med kontakten, så er du velkommen til at kontakte os.


Thistledees Canadian Rockies - HD A AD 0 PtPt negativ           Roxette vom Alten Nierstal - HD A2 - PhPt negativ

De stolte forældre er 

Thistledees Canadian Rockies          og        Roxette vom Alten Nierstal

Her et andet godt billede af Roxette

Roxette


Yoko har været i Nürnberg i januar 2011, her fik hun Bedst i racen, kun 9 måneder gammel. Rigtig flot, Rocky er meget stolt af han datter, tænk hun charmerede dommeren, og kunne vinde over 22 andre voksne Keeshond - Stort tillykke til Yoko og Roxette - vi glæder os til at følge med fremover.

Yoko von Altern Nierstal - BOB i Nürnberg 2011

  Her er nogle dejlige billeder fra vores tur til Kassel i december 2010. Her ser i Rocky sammen med Yoko og 'Y-tæve'

Rocky her sammen med Yoko + Y.tæve   Rocky og 'Y.tæve'   Rocky og Y.tæve


                        Yoko her fotograferet i Dortmund 2010. Yoko som hvalp i Dortmund - BIR hvalp


Hvis du har lyst til at se billeder fra en dejlig familiedag hos Kennel Alten Nierstald, så kig med her

Her ligger 'De 6' - fotograferet på deres fødselsdag 12. april 2010 

De 6 - dag 0

og her er et par enkeltbilleder:

en hvalp dag 0   en hvalp - dag 0