Rocky og Donske's kuld
født 12. august 2011

Åben forsiden på Engvang, Kennel Wenkjes hjemmeside www.engvang.info

     Den 12. augusti 2011 blev Rocky far for syvende gang. Det var Donske van't Kezenhoeve som fødgte ham 5 dejlige hvalpe - 2 drenge og 3 piger.   

Vi syntes det er en spændende kombination, hvor Donske mormor er fra Englang og ellers har rigtig mange Hollandske og også Tyske hunde i linien. Donske har bestemt Keestypen, hun er lidt mindre end vores Danja, og har også rigtig fine farver. 

Det er Donske's fjerde og sidste kuld, så det bliver rigtig spændende at se hvor meget Rocky slår igennem i denne kombination. Donske har haft en kuld hvalpe med Zeus of Urilys, en af Climbers Belgiske hvalpe. Climber er Rocky's far, så nu får vi vi hvad de 2 halvbrødre kan 'levere'. 

Donske har et super godt temperament, og de vokser op i de helt rigtige omgivelser - så også på denne front er vi glade for kombinationen.

Donske og Rocky har enkelte hunde tilfælles i deres afstemning, men indavlsprocenten er på 1,6367% beregnet på 15. generationer. Hvis du vil se deres 5 ledede stambog, så kan du se den her Afstamning  og deres indavlsprocent kan du se  her .

Donskes hofter er af den gode slags (HD fri) og hun er testet negativ for PhPt. Der er mange af Donskes  forfædre der har hofterne fotograferet, og langt de fleste er A eller B. 

Donske bor i Belgien hos Karlo Geerens & Marie-Josée Vanhaelen. Du kan kontakte familien på van.tkezenhoeveke@pandora.be eller allerførst se deres hjemmeside kezenhoeveke som kan se på Hollandsk, Engelsk, Tysk eller Fransk. Vi vil opdatere oplysninger/billeder her på vores side, men vi er sikre på at Karlo og Marie-Josée vil opdateres deres hjemmeside rigtig hyppigt, nu hvalpene er født.

Både Karlo og Marie-Josée taler rigtig godt Engelsk og Tysk, men hvis du er interesseret i denne kombination, og ikke har mod på selv at ringe/skrive, så kontakt os - vi vil gerne hjælpe dig.

Hvis vi på nogen mulig måde kan få det til at passe sammen, vil vi meget gerne besøge også dette kuld når de er mellem 4-6 uger. Der er lang vej til Belgien, men det trækker at se de små i virkeligheden, så vi håber meget det lykkedes.


Donske

De stolte forældre er 

Thistledees Canadian Rockies          og        Donske van't Kezenhoeve

Her ligger den stolte mor og hendes helt nyfødte hvalpe - fotograferet på deres fødselsdag 12. august 2011 

Det første billede