Rocky og Ditte's E-kuld
født 13. oktober 2012

Åben forsiden på Engvang, Kennel Wenkjes hjemmeside www.engvang.info

     Den 13. oktober 2012 blev Rocky far for ottende gang. Det var Ditte vom Ilmbogen som fødgte ham 8 dejlige hvalpe - 4 drenge og 4 piger.   

Vi syntes det er en spændende kombination, hvor Ditte mormor er fra USA og ellers er udfra rene Tyske linier. Ditte har bestemt Keestypen som mange af de Tyske linier. Hun er lidt mindre end vores Danja, men har de samme fantastiske farver. 

Det bliver spændende at se om Rocky slår igennem i denne kombination, for vi håber alle han giver sine dejlige benstammer, kropsbygning og temperament videre også til dette kuld. Ditte skal specielt bistå med hendes rigtig gode klar farver og også hendes temperament er super.

Ditte og Rocky har enkelte hunde tilfælles i deres afstemning, men indavlsprocenten er på 1,0680 % beregnet på 15. generationer. Hvis du vil se deres 5 ledede stambog, så kan du se den her Afstamning  og deres indavlsprocent kan du se  her .

Ditte hofter er af den gode slags (B1) og hun er født negativ for PhPt. Der er utrolig mange af Dittes forfædre der har hofterne fotograferet, og langt de fleste er A. Rocky's hofter er A, albuer er 0 og han er testet negativ for PhPt.

Ditte bor i Rensborg (det norlige Tyskland) hos Gudrun Jüchser. Du kan kontakte Gudrun på mail juecheser@yahoo.de

Vi har talt med Gudrun, og hun kan fortælle at der mulighed for at blive skrevet op til en hvalp af denne kombination, hvis du skulle være interesseret. Gudrun taler en smule Dansk og Engelsk - men selvfølgelig også Tysk. Hvis du vil have hjælp med kontakten, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil bringe billeder her på siden efterhånden som vi får dem, men hvis du vil følge rigtig med så kig på Gudrun's hjemmeside : nord-licht, der vil garanteret komme til at ligge rigtig mange billeder. 

Vi besøgte Ditte's hvalpe da de var 6 uger gamle, hold op hvor var de dejlige ;-)  


Rocky og Ditte

De stolte forældre er 

Thistledees Canadian Rockies          og        Ditte vom Ilmbogen

Se en velkomst vi fik - 5 af hvalpeungerne kom os i møde - de 3 andre sov .....

 
En rigtig Keeshvalp ved altid hvor der findes et godt snørrebånd ...
Underligt nok fik jeg hele tiden fat i pigerne - jeg siger jer de er dejlige !
En Keeshvalp bliver aldrig træt af at lege..

 


Se Rocky's Tyske hvalpe nyder også at lige i rør...Ditte nyder at lege med sine små hvalpeunger - dejligt at se dem sammen

 


Men Ditte nyder nu også rolig hygge ;-))Når 8 hvalpe skal spice - så er der behov for opsyn, men de havde nu helt styr på det


Er jeg ikke bare dejlig ?