Kennel Wenkje - SamoyKees Happy Polar Dawn - DKxxxxx/2019

Frosty 1. år - 1. januar 2019

Opdrættet af

Mr A.J. & Mrs J.M. Fitches, England
(original stambog AW00529005)

Født: 21. januar 2019
HD:  .   Albuer: .   født PhPt negativ
Pen-hip :  
.  .  .
 
Billedet er taget 1. januar 2019
Afstamning    Indavlsberegningen    Billeder    Udstillingsresultater    Kuld
 Åben forsiden på Engvang, Kennel Wenkjes hjemmeside www.engvang.info

 

Vi fik selv et kuld hvalpe i marts 2019 - og de var bare ikke til at stå for. Vi havde glæet os til at få noget nyt blod hjem via Showtyme Admirall the Mighty Sven, men i vores kuld var der 6 hanner - og 0 tæver..... 

Da vores hvalpe var 10 dage gamle, blev vi kontaktet af Door som kunne fortælle der var en tævehvalp i England med Sven som far. Vi fik hurtigt undersøgt afstamning og helbred, og ja - det faldt i vores smag :-)

Vi var bare heldige at få hjælp til at finde Moxie, som hun bliver kaldt. Og Andy og Jennie Fitches syntes heldigvis vi kunne give Moxie det helt rigtige hundeliv, og arbejdet med at få hende klar til Danmark startede :-) Vi blev bare rigtig glade for det :-)

Vi aftalte at hente Moxie i Holland i maj, efter vores egne hvalpe var taget hjemmefra. En sær følelse at glæde sig til drengene rejse, så vi kunne få vores lille nye. 

Nu er Moxie endelig i Danmark, og vi er begyndt at lære hende at kende. Hun går ind i alle 'med træsko' - hun er utrolig lærenem, og er begyndt både til Hvalpemotivation og til ringtræning. Begge dele med stor lyst - og 'frækhed' :-)

Nu har vi også modtaget hendes Engelske eksportpedigree, og hun er på vej til Registrering i DKK.

Vi tager hende nok med som tilskuer de første gange, men til august vil alt være i orden, og vi kan tilmelde hende i hvalpeklasse - det bliver spændende.

Indavlsberegning

Nedenfor er et udtræk af vores lille stambogføringssystem. Når du kigger på listen, så vil hver generation give 100 % hvis der ikke er nogen gengangere. Efter hvert dyr er der en parentes f.eks. (778,4) - det skal læses på den måde af dyret ligger 2 gange i 7 generation og 1 gang i 8 generation på far-siden og 1 gang i 4 generation på mor-siden.

Hvis du bliver nysgerrig omkring indavlsberegningen, eller kunne tænke dig en beregning på din Keeshond, så kontakt os vi hjælper gerne med dette.

Indavlsprocenten er beregnet udfra 15 generationer og er nede på 2,2721 %, men det er alene de første 9 generationer der kan læses her.   Indavlsliste

Billeder

13. April 2019
Frosty med hans Best i racen og hans Best in show 3 rosetter

Catch Driver's Frosty 13. april 2019


Frosty 31. marts 2019
31. marts 2019
Frosty blev også han nr. 2
 

Udstillingsresultater

2019: Vi håber alle papirer er OK til august 2019 - og så vil hun komme med :-)


DatoStedArrangørDommerPlaceringKritik
xx.08.2019Dansk Kennel Klub

Moxie's kuld

Moxie er pt ikke gammel nok til at blive HD / AD fotograferet, så  hvem ved om han nogensinde bliver brugt i avl. Men vi regner bestemt med han vil komme flot igennem disse fotograferinger når han er 18-24 måneder.