Gårdens historie - byg rundbuehaller


I september 2016 blev det besluttet at væddere fra Wales hvilket betød 2 års karantæne. Vi syntes ikke de skulle gå i laden i så lang tid, og besluttede at bygge 2 flytbare rundbuehaller fra Future. 

Det gik stærkt med at få det hele på plads, og det lykkedes at få lavet et plant sted hvor hallerne skal stå mens karantænen er der. 

Rundbuehallerne ankom ugen før vi skulle afsted til Wales for at hente dem her ! 

   

ikke lang tid, men vi håbede alligevel vi kunne nå det ;-)

Vi havde begge fri fredag og lørdag, og bortset fra regnen som bare ikke ville stoppe gik det fint. Vi fik sat hallernes skelet op og fik sat plader på den ene.... Søndag var vi med til at arrangere dommerkursus, så der blev ikke lavet noget..... Vi tog en fridag mere tirsdag, og fik en overraskelse, det havde stormet så meget natten til mandag at vi var nød til at rette det hele op igen. Det lykkedes, og vi fik sat de sidste plader på - OG fik stormsikret !!!! inden vi tog afsted til Wales fredag morgen for at hente fårene :-)

Senere får vi sat gavle og trævæk op indvendigt, men for nu går det. Det var nok den største mundfuld vi har haft gang i, i rigtig mange år, men det er dejligt når det lykkedes.Der kommer måske flere billeder, efterhånden karantænestalden bliver helt færdig.